onsdag den 27. august 2008

Opsummerende Onsdag

Så har jeg ikke rigtigt fået blogget i en håndfuld uger og det er der en del grunde til.. Først og fremmest har sommeren haft sit tag i mig og jeg har leget friheds-nyder det meste af den. Skønt!
Men nu er efteråret snart ved at gøre sit indtog, skønt jeg dog håber på at vi alle sammen løber ind i den vildeste omgang Indian Summer, når kalenderen fyrer op for september, så vi kan komme ud og få den sidste sol på vores hud..

For øjeblikket residerer vi fire chicas på Vinkelvej i omtrent 5 dage mere og så er det ud af vagten. Og nu da jeg er ved at strippe mit værelse helt nøgent har jeg i højere grad end nogensinde før indset at jeg er en værre samler. Jeg har simpelthen SÅ sindssygt mange ting, så det er blandt andet: afroparykker, farvelader, spraglede pelsklædte magneter og en million gamle udklip der skal sorteres, smides ud eller pakkes ned før den melankolske flytning finder endegyldigt sted i den kommende weekend.. 
-------------------------------------------------------------------
Jeg er blevet bjergtaget og har fået trukket tæppet voldsomt væk under fødderne af følgende sider som ikke kan andet end at inspirere maksimalt Maximillian!!

Den her side slår ALT, som jeg lige kan komme i tanker om. Det er her du skal søge hen hvis du har bare den mindste interesse for hvordan kreative sinds omgivelser ser ud (og evt. er fed-up med boligblade hvis indhold aldrig adskiller sig synderligt fra sidste måneds udgave).
Siden opdateres flere gange ugentligt med de vildeste foto-reportager fra boliger der bl.a. besides af en kaffe/motorcykelguru, designere, indie-skuespillere, kunstnere, fotografer og andre mennesker der går godt i spænd med deres indre legebørn.. Und dig selv at tage et kig..


også de skønne stemningsfulde videoer, der er blevet optaget under fotografen Bruce Webers "Summer Camp"-shoot for W-Magazine har skabt de helt rigtige sommervibes hos mig, her er lidt billeder fra fotoreportagen i Miami..


--------------------------------------------------------------------
Min fine musicpusher aka. min iPod har råspillet nedenstående sange hele sommeren, og du skal da ikke snydes for mit lækre lune sommer-soundtrack, so here you go:

(det her er ABSOLUT blevet min favoritsang denne sommer, dette år, ja måske endda i hele årtiet, skønt den er udgivet i 71')
Neil Young - old man  (en vidunderlig klassisker)
Bob & Fred - on my way   (det her er sådan en lun lille perle)
The Asteroids Galaxy Tour - crazy   (sløv og dragende vokal)
(fabelagtigt nummer fra forholdsvis nyopdaget amerikansk gruppe)
(får lyst til at pull'e en Charlotte og slentre rundt i N.Y. til lyden af disse toner)
(det mest fantastiske Bruce Springsteen cover-nummer - mmmh)
(skønt "global opvarmnings"nummer fra den irske rosin)
Kings of Convenience - i don't know what I can save you from  (Röyksopp-rmx af fin norsk sang)
Grandaddy - elevate myself   (løft dig selv til nye højder)
Moby - i'm not worried at all    (hvorfor bekymre sig?)
(symboliserer vidst min sommer meget godt) 
(moderne Bossa Nova når det er bedst)
Jack Johnson - gone    (sommerlyd fra Hawaii-fyren)

Den her sommer har jeg fået et mindre screen-crush på den amerikanske skuespiller Emile Hirsch, som her ses som skateren Jay Adams i en af mine all-time yndlingsfilm "Lords of Dogtown"; den film får mig simpelthen til at fantasere om et mere ukompliceret fortidigt liv i 70'ernes Venice Beach. 
Emile har også for kort tid siden spillet med i Sean Penns film "Into the Wild", som også er en klart værdig filmkandidat, når vinteren lister sig ind på os. 
 

Her er lidt billeder af de oprindelige Z-boys som portrætteres i "Lords of Dogtown", taget af fotografen Hugh Holland i L.A. i 75'-77'..Ingen kommentarer: